hirdetés

Chris O´Donnell számtalanszor felvette a harcot a bűnnel szemben a mozifilmekben és a tévésorozatokban egyaránt. Játszott álruhás különleges ügynököt, szuperhős-partnert Batman oldalán, ám minden küldetésénél fontosabb számára, hogy helyesen nevelje fel öt gyermekét. 

chris odonell

A színész úgy döntött, hogy részt vesz a Responsible Sports névre hallgató programban, amelynek célja, hogy a szülők felelősségteljes sportolásra neveljék a gyerekeiket. Chris O´Donnell nemrég interjút is adott a témával kapcsolatosan az egyik magazinnak és elárulta, milyen nehéz a gyerkőcök időbeosztását összeegyeztetnie a sajátjával. Pedig rettentően fontosnak tartja a közös eseményeket.Bevallom, számtalan sportrendezvényről lemaradok, ahol a gyerekek részt vesznek. Ezeket általában hétköznap tartják, s én ilyenkor forgatok. Mivel nálunk mindenki sportol, a hétvégéken a feleségemmel felváltva tartjuk a frontot: sokszor előfordul olyan, hogy szombat-vasárnap akár hét vagy nyolc meccs is van. A lényeg, hogy egymás utáni két héten egyik kölyök se szenvedjen hiányt szülői közönségben. És ezt megszervezni nem kis kihívás a számunkra – mondja Chris O´Donnell, aki arra a kérdésre, hogy nejével szeretnék-e még bővíteni a családot, a következőket válaszolta:

Elég volt. Telt ház van. Bőven elég az öt. Nem tudom, mondtam-e valaha olyat, hogy nyolcat akarunk, de ha igen, felejtsék el- közölte a népszerű színész.