hirdetés

Az év vége táján mindenki még nagyobb gondban van, mint bármely más szakában, hiszen ajándékok egész garmadáját kell megvenni. Sokszor azonban nem is maga a vásárlás okozza a legnagyobb nehézséget, hanem a megfelelő ajándék kiválasztása, hiszen nem mindenkinek könnyű ütős meglepetést szerezni.

 

Cikkünkben abban próbálunk segítséget nyújtani, hogyan válassz minél tökéletesebb ajándékot kollégának, családtagnak vagy épp barátnak!

A humor mindig jó ötlet!

Bár az ajandek-otletetek.hu szuper ajándék ötletek egész hadával vár, talán a humor az egyik leguniverzálisabb tulajdonsága egy jó ajándéknak. Mert hisz ki ne szeretné megnevettetni azt, akit épp megajándékozni készül? Nevetni jó, jót nevetni egészséges, együtt nevetni pedig fantasztikus élmény.

Így ha ismered az ajándékozott humorát, ha tudod, hogy mit talál viccesnek, akkor bátran válassz ahhoz kapcsolódó ajándékot. Egy megmosolyogtató felirat egy párnán vagy egy bögrén mindig jó ötlet, de kötényből is biztosan láttál már olyat, amit megpillantva nehezen tudtad visszatartani a nevetést.

Ha az ajándékozás jókedvűen telik, akkor az adott ünnep biztosan be fog vonulni a sikersztorik közé! Persze azért nem árt óvatosan válogatni az ajéndékötletek között, hiszen mindenkinek más a tűréshatára: ami az egyik embernek simán belefér, az egy másiknak már esetleg ízléstelen vagy sértő. Figyeld a határokat hát, és tartsd is tiszteletben őket!

Egy gondosan kiválasztott bögre, párna, kulcstartó, képkeret, egy kedves szöveggel gravírozott ajándék nem igazán tud galibát okozni.

Mennyire közeli a kapcsolat?

Persze más a helyzet, ha az ünnepelttel nagyon közeli kapcsolatban vagytok, akár baráti, akár párkapcsolati szinten, hiszen akkor sokkal több mindent engedhetsz meg magadnak poénkodás és ajándékozás terén.

Ezekben az esetekben a vadabb heccek is beleférnek, így akár némi erotika is csempészhető az ajándékba, akár haverokról, akár barátnőkről, akár közeli kollégákról van szó.

Ugyanakkor a mélyebb kapcsolat azt is feltételezi, hogy sokkal jobban ismeritek egymást, így ha olyan ajándékkal leped meg az ajándékozott felet, ami valahogy a közös történeteitekre emlékezteti majd őt, akkor két legyet is ütsz egy csapásra, hiszen az ajándékozás mellett a barátságotoknak, kapcsolatotoknak is emléket állítasz!

Nem az ár a döntő!

Persze a kölcsönösséget illik betartani, így ha megegyeztek egy értékhatárban akár otthon, akár a munkahelyen, akár a baráti társaságotokban, akkor azt illik betartani, ellenkező esetben kellemetlen pillanatok várhatnak rád.

Ugyanakkor fontos észben tartani, hogy nem mindig a drága ajándékok fogják legjobban elnyerni az ünnepelt vagy az ajándékozott tetszését. Fontos, hogy tudd, mit szeret, gondosan válogass, és csak olyannal lepd meg, aminek van mondanivalója, ami valamiért értékes lehet a számára!

Ha így teszel, akkor garantáltan nem marad el a siker!