hirdetés

Állítólag súlyos betegek a nemrég HIV-botrányba keveredett Charlie Sheen Brooke Muellertől született gyerekei. Mindez a köztük zajló gyerekelhelyezési per során derült ki. Az ikrek, Max és Bob egészségi állapota lehangoló.

sheen gyerekek

Az ikrek, Max és Bob komoly egészségügyi problémákkal küzdenek, kettőjük közül Max van rosszabb egészségi állapotban. Ő veleszületett szívrendellenességgel él, ami bármikor végzetes lehet. Bár ezt a szülők eddig erősen titkolták, most is csak azért derült ki, mert az asszony havi 14,5 millió forintnyi gyerektartást követel Sheentől, hogy el tudja látni a kicsiket. A HIV-botrányba keveredett hollywoodi sztár azonban ennyit nem akar fizetni, mert rengeteg pénze megy el HIV-fertőzésének kezelésére. Azt nem tudni, hogy köze lehet-e a kicsik állapotához, de hogy mindkét szülő sokat ivott és narkózott élete során, az biztos.

Maxet rendszeresen kell vinni orvosi rendelésre, születése óta komoly szívbetegséggel küzd. A másik gyerek sem egészséges, mindkettő erősen viselkedészavaros, anyjuk alig bír velük. Mindkettő pszichésen is károsodott – tájékoztatta a Daily Newst egyik ismerősük.