hirdetés

Ismét elválik Nacsa. A humorista Nacsa Olivér és felesége Somossy Barbi váratlanul jelentették be, hogy itt a vége. A köztévé szerelmesei pedig nemrég mondták ki a boldogító igent. Nacsának ez már a második igencsak rövid ideig tartó házassága volt.

 

Bombaként robbant a hír, hogy másfél év után Nacsa Olivér és szerelme, Barbi elválnak egymástól. Barbi a Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amellyel szerették volna elejét venni a találgatásoknak, így ők maguk jelentették be, hogy másfél év után elengedik egymás kezét. A sbejegyzésben ez áll:

“Kedves barátaink, ismerőseink!

Szeretnénk elejét venni mindenféle pletykának és találgatásnak, ezért Olivérrel arra gondoltunk, hogy mindezeket megelőzvén itt és most tájékoztatunk benneteket és a közvéleményt egy döntésről, amelyet közösen hoztunk meg, a szívünkben békével, hálával és egymás iránt érzett szeretettel.

Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, melyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak.

Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbennsőbb magánügyei. Köszönjük a szeretetet és az érdeklődést, jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, tiszteletben tartását és annak megértését, hogy a továbbiakban erről egyikünk sem kíván beszélni

Barbi és Olivér”.

Nacsa Olivérre fél év együttlét után talált rá újra a boldogság a nála 13 évvel fiatalabb Somossy Barbi személyében, aki az M5 csatornánál dolgozik riporterként. Miután összejöttek, egy ideig közösen is vezették a kulturális híradót az említett csatornán. Hatalmas volt a boldogság, nagyon szerelmesek voltak egymásba, sőt tavaly októberben még a Best magazin címlapján szerepeltek, és áradoztak tökéletes esküvőjükről.