hirdetés

Úgy tűnik, csúnyán elverték, vagy csak beütötte a fejét? Netán annyira bulizott Pharrell Williams, hogy azt sem tudta, hol van? Vagy csak egy móka vége alakult furcsán? Nem tudni, de az biztos, hogy egy hatalmas monoklival gazdagodott a híres énekes.

Pharrell Williams attending the MTV European Music Awards 2015 held at the Mediolanum Forum di Assago in Milan, Italy. Picture date: Sunday October 25, 2015. See PA Story: SHOWBIZ EMA. Photo credit should read: Yui Mok/PA Wire  October 25, 2015

Pharrell Williams a napokban egy monoklival az arcán mutatkozott, és bár ő maga még nem nyilatkozott arról, mi történt, két teória is kering arról, mi történhetett vele.

Az egyik sztori, amit egy bennfentes állít, egy aranyos balesetről számol be: az énekes a feleségével hülyéskedett a konyhában főzés közben, amikor neje véletlenül arcon lőtte egy spatulával, ami maradandó sérülést okozott. Más források szerint viszont Pharrell kollégájával, Jay-Z-vel veszett össze egy Tidallel kapcsolatos megállapodás okán, a monoklit pedig a tettlegességig fajuló konfliktus során szerezte.

Amíg maga a sztár nem nyilatkozik, addig nem tudjuk meg, mi történhetett.