hirdetés

Csonka Pici rokona saját márkás divatcéggel rukkolt elő a vészhelyzetben. A Mamba Plus Size azonban a kissé teltebb hölgyekre gondol, akik így nem maradnak le az aktuális divatról és megfizethető áron vásárolhatnak maguknak trendi ruhákat.

 

A pandémia sok vállalkozást súlyosan érint és van, akit épp pozitív módon ösztönöz. Csonka Pici színművész rokonát épp felpörgette, aki be is indította a saját márkás Plus Size vásárlókra koncentráló divatcégét.

A Mamba márka magyar, azaz hungaricum de nem itthon készül, hanem Törökországban, és minden teltebb alkatú hölgyet kitudnak szolgálni a diavtis szabású és színű termékeikkel.

Hamarosan két üzlet is nyílik Budapesten és Pest-megyében. A Mamba teljesen saját márka, saját fazon, saját dizájn, amely az aktuális divatnak megfelelő. A ruhák Törökországban készülnek. Én találtam ki és nem titok a karantén alatt mindannyian felszedünk pár kilót. A Mamba Plus Size a molett nőknek szól, hisz, ahogy szokták mondani nemcsak a 20 éveseké a világ úgy nem csak a 20 kilogrammosoké a világ.-mondta a Mamba Plus Size divatmárka megálmodója Bartha Vivian.

A Mamba PLus Size ruhákat egyelőre csak a közösségi oldalakon lehet megrendelni vagy épp látni. Talán hamarosan egy jó kis weboldala is lesz ennek a Plus vize magyar márkának.