hirdetés

Futás közben vesztette életét a szépségkirálynő. A tiroli hegyekbe ment a tavalyelőtti szépségkirálynő, Ena Kadic kocogni, lezuhant, majd a kórházba szállítást követően váratlanul meghalt.

miss össterreich

Ena Kadic volt szépségkirálynőre életveszélyes állapotban bukkantak a drachenfelseni kilátó alatti bozótosban. A 2013-ban megkoronázott fiatal hölgy hétfő este elvesztette az életéért folytatott küzdelmet, írta a krone.at. A modell gyakran futott a 746 méter magas hegyen. A baleset körülményeit még vizsgálják, Kadic 30 métert zuhant. A baleset után a fiatal nő még felhívta a fiútestvérét mobiltelefonján, mielőtt elvesztette az eszméletét. Az édesanyja erre elkezdte keresni a lányát, írja a krone.at. Két egyetemista, akiktől az idős nő segítséget kért, találta meg végül a lányt a turisták által kedvelt kilátóhely alatti bozótosban.

Tegnap jelentkezett egy szemtanú, aki állítólag látta, hogy Kadic üldögélt a kilátó teraszán, és hadonászott a mobiljával. A szimpatikus fiatal nő saját bevallása szerint még sohasem diétázott vagy fogyózott, és imádta az erdőket. Osztrák lapértesülések szerint Kadicnak súlyos koponyasérülései voltak, összeomlott a tüdeje, és megsérült a medencéje is. A volt szépségkirálynőt helikopterrel szállították az innsbrucki kórházba, ahol már nem nyerte vissza az eszméletét.