hirdetés

Simán beszólt a rock nagypapa a fiatal Biebernek és zenész társának Mick Jaggernek is . A Rolling Stones gitárosa Keith Richards cseppet sem finomkodott és kimondta azt amit lehet, hogy már titkon sokan kimondtak volna.

KeithRichards1

Keith Richards nem titkolja a véleményét napjaink popzenéjéről, így Justin Bieberről vagy épp Taylor Swiftről sem a Rolling Stones 71 éves sztárja. A nagypapa korú zenész  cseppet sem udvarias stílusban oltogatta a sztárokat.

Taylor Swift szép lány, de ő is csak olyan felejthető sztárocska, mint a többi.-mondta Keith Richards.

Justin Bieber? Találkoztam a sráccal, és elég szerénynek tűnt, amilyennek kell is lennie. Ami a zenéjét illeti, az egy rakás sz*r, nem? –mondta egy másik kérdésra a Rolling Stones gitárosa.

A gitárlegenda mostanában zord hangulatban van, ha másokról kell véleményt formálnia, legyen az akár zenésztársa, a Rolling Stones énekese, Mick Jagger. Őt sznob alaknak tartja. Még velem vagy a banda többi tagjával is az tud lenni. Felszáll a repülőre és köszönni se tud rendesen. Elvan az unalmas dolgaival, ráadásul még mániákusan irányítgatja is az embert. De ennek ellenére remek énekes, és nagyon szeretem őt. A barátaid sem lehetnek tökéletesek, nem ?