hirdetés

A népszerű magyar sorozat sztárját életveszélyesen magas vérnyomása miatt rohammentő vitte kórházba. Azóta  mindenki Lindája azaz Görbe Nóra jobban van és otthonában pihen.

linda

Görbe Nóra éppen az édesanyjához tartott az idősek otthonába, amikor váratlanul nagyon rosszul lett. Az otthonban aztán a főnővér a gondjaiba vette, megmérte a színésznő vérnyomását és azonnal mentőt hívott hozzá. A műszer életveszélyen magas értéket mutatott, a színésznőnek 220 fölött volt a vérnyomása. Ezt Görbe Nóra mesélte el a Story magazinnak.

A bulvárlapok azt írják, a veszélyes állapot a szervezet vészjelzése volt a színésznő stresszes életvitelére. Mint a Hír24 felsorolja , a Görbe Nórának családi és anyagi nehézségei is vannak, de az Előadóművészi Jogvédő Irodával  való csatározása és szeretett vizslája műtéte sem tett neki jót. Ezzel szemben a színésznő, aki ma már azt írta a Facebook oldalán, hogy jól van, az Origónak tett nyilatkozata szerint a nagy hőségtől lett rosszul. A vérnyomására kapott gyógyszert két hete és már nincs kórházban. Elmesélte az is, hogy a hírek miatt tévéstáb ment volna hozzá forgatni a kórházba, miközben ő már otthon pihen.