hirdetés

Limuzin bérlés. Maga a szó is általában luxus körülményeket és gazdagságot sugall az átlagember számára. Egy elérhetetlen, sztároknak létrejött miliőt. Nagyon jó hír, hogy ez messze nem igaz a mai világban, hiszen bárki számára elérhető, aki szeretne belekóstolni a luxus érzésébe.

 

Limuzint minden alkalomra!

 

Ma már a legegyszerűbb hétköznapra is rendelhetünk limuzint, hála a PLS Partylimuzinnak. Persze nem eszik olyan forrón a kását, hiszen azért az emberek jelentős része valamilyen jeles alkalomhoz köti a limuzin bérlést. Lehet ez szülinap, legény- vagy leánybúcsú, esküvő vagy éppen egy reptéri transzfer, esetleg egy városnézés. Ezek mindegyike remek alkalmat nyújt arra, hogy kibéreljünk egy gyönyörű limuzint.

 

Buli, legény- vagy lánybúcsú

 

Mikor a limuzin party szervizes feladatokat lát el, az remek alkalom arra, hogy már a buli kezdete előtt hangolódjunk a partyra. Hiszen kinek a kedvét ne alapozná meg egy gyönyörű, hosszú luxusautó, ami maximális kényelemmel rendelkezik? Minden rendeléshez egy ajándék behűtött pezsgő tartozik, amit bármikor kitölt a sofőr, amikor csak kérjük. Budapesten a Liget Clubba és a Morrison’s 2-be való érkezéskor egy extra ajándék is várja az utasokat. Aki a PLS Partylimuzinnal érkezik, azt ingyen belépés és egy welcome shot várja a szórakozóhelyen. Ugyanez történik legény- vagy lánybúcsú esetén is.

 

Esküvői limuzin

 

Az esküvő és a lagzi helyszínére való eljutás nagyon gyakran okoz fejtörést az ifjú párnak. Hiszen jó, ha rendelkezésre áll egy autó, de persze az sem mindegy, hogy milyen. A  legjobb, ha bőven van benne hely, befér az ifjú pár és persze a koszorúslányok is. Egy limuzin a legideálisabb jelölt esküvői autónak, hiszen tudja a fentieket, roppant dekoratív, így a kreatív fotókhoz is tökéletes kellék lehet. Sőt a PLS Partylimuzinnál 4 órás esküvői bérléshez ajándék 1 órát adnak, ami nagyban megkönnyíti a programot.

 

Reptéri transzfer és városnézés

 

Előfordulhat, hogy a reptérre menet nincs kedvünk kocsival megtenni az utat. Ilyenkor nagy segítség lehet egy minden kényelmet kielégítő limuzin. Akkor is remek ötlet, ha nem akarunk a vezetéssel stresszelni, mert éppen fel kell készülnünk egy fontos tárgyalásra. Sőt, mindezt érkezéskor is megtehetjük, vagy akár küldhetünk is a reptérre limuzint egy fontos üzleti partner elé. Egy ilyen figyelmesség minden bizonnyal jó hatással lesz a tárgyalások kimenetelére is.

 

Városnézéshez is bérelhetünk limuzint, hiszen a PLS Partylimuzin kínálatában megtalálható, egyedülálló Chrysler 300C üveg tetővel szerelt, így mindenfajta kiránduláshoz tökéletes. Ennek hála nem csak oldalra, de felfelé is bőven bámészkodhatunk.

 

A luxus nem luxus többé, bérelj limuzint minden alkalomra!