hirdetés

Monacói milliárdosok kérték fel sztárvendégnek a magyar táncegyüttest. A Grand Budapest Hotel című film témája köré épült partira minden vendég luxusautókkal érkezett, a 4 for Dance tagjai is különleges bánásmódban részesültek.

4for dance

Nem mindennapi meghívást kapott Monacóból a 4 for Dance táncegyüttes. Illés Dánielt, Enyedi Pétert, Bárány Kristófot és Gál Sándort egy hatalmas európai hústerjesztő cég tulajdonosai hívták meg, mivel a Grand Budapest Hotel című film az egyik kedvencük, és szerettek volna egy különleges magyar fellépőt is.

A sztárvendég a 4 for Dance volt, amelynek tagjai a világbajnokságot nyert számuk mellett legújabb koreográfiáikból is előadtak a francia Riviérán található városállamban rendezett partin.

A mintegy háromszáz meghívott Monacóban, a világhírű kaszinó melletti Hotel de Paris-ban mulatott. A résztvevők a Grand Budapest Hotelhez illő kosztümökben jelentek meg. A buli másik különlegessége az volt, hogy a zenét azok a zenészek szolgáltatták, akik a film zenéjének feljátszásban is közreműködtek.

Életünkben nem láttunk még annyi luxusautót egy helyen, mint amelyekkel a vendégek érkeztek. A luxuskörülményeket jól példázza, hogy a szervezők még arra is figyeltek, hogy az érkezésnél a 20 fokos monacói időjárásban még hóesést is imitáljanak – mondta Enyedi Péter.

Az idén tízéves jubileumát ünneplő 4 for Dance táncegyüttes rendszeresen turnézik külföldön, eddig öt kontinens negyven országát járták be, és több mint 1200 műsort adtak.

A külföldi turnéink változatossága miatt nagyon érdekes látni az ilyen fényűző gazdagságot, hiszen nemrégiben Vietnamban is jártunk a csapattal, ahol a Mekong-delta nyomornegyedének szörnyű életkörülményeit tapasztalhattuk meg. Hatalmas kontrasztok vannak a világban, amit nagyon izgalmas, de legtöbbször sajnálatos látni – tette hozzá Péter.