hirdetés

Miley komolyan bepasizott
2014-11-14 16:04

Miley Cyrus egy csókkal lepleződött le. A pop csillag nem kifejezetten az a típus, aki titkolna bármit is. Jó és rossz pillanatait egyaránt megosztja a rajongóival közösségi oldalán, új kapcsolatáról mégsem posztolt egy  árva szelfit sem. Most mégis fény derült új románcára.

Miley_Patrick-Schwarzenegger_kiss

Tegnap este ugyanis Miley és Patrick Schwarzenegger (aki tegnap előtt még csak jó barátként szerepelt) együtt mentek el egy baseball meccsre a Los Angeles-i Memorial Sportcsarnokba. A fiatalok egy darabig csak szurkoltak, majd Miley szabályosan a jóképű Patrickra vetette magát és megcsókolták egymást. Azaz elcsattant az első nyilvános csók, ami ugyebár hollywoodi fordításban annyit tesz: a pár hivatalosan is bejelentette együttjárását.

Hogy valójában így van-e, ezt azért még pontosan nem tudni, az elkészült fotók ugyanis egyelőre egyikük közösségi oldalán sem jelentek meg. Patrick Schwarzenegger – az egykori Terminátor és volt kormányzó, valamint Maria Shriver fia – egyébként 21 éves, azaz ugyanannyi, mint Miley, Modellkedésből és színészetből él.