hirdetés

Baj van az egykori sármos hollywoodi sztárral. Nagyon rosszul néz ki. Mickey Rourke az utóbbi időben nem a szerepeivel, hanem a megdöbbentő külsejével szórakoztatja a közönséget. A színész évek óta a botox megszállottja, de az új fotók alapján másik „hobbit” is talált magának.

mickey rourke

A hatvanhárom éves színész bármiben is lép ki az utcára, az biztos, hogy sokan megfordulnak utána. Sajnos azonban ez nem azért van, mert annyira jól nézne ki, épp az ellenkezőleg, már-már teljesen felismerhetetlen az arca, és bizony úgy öltözködik, mint egy cirkuszi bohóc.

Épp ezért volt meglepő, amikor nemrég Los Angeles utcáin sétálgatott, és meglepően jól nézett ki. Ezúttal egy egyszerű farmeringre és egy farmerre esett Mickey választása, és jól látszik, hogy pár kilótól meg is szabadult, ami kifejezetten jól áll neki.

Az arcán természetesen látszik, hogy valamikor a közelmúltban botoxkezelése volt, ugyanis a pár hónappal ezelőtti ráncainak már nyoma sincsen. Külföldi lapok szerint az is egyértelmű, hogy Rourke hajbeültetésen volt, hiszen sokkal több haja van, a frizurája pedig dúsabbnak tűnik, mint legutóbb. Bár lehet, hogy egy sima parókáról van csak szó.