hirdetés

Belegondolni is borzasztó, hogy mi történhetett a Budapesten nyomtalanul eltűnt Abdullah Hameed Talal iraki futballistával. A sportolót nemrégiben a horvát első osztályba igazolt. A labdarúgó az irataiért utazott Magyarországra, legutóbb az ügynökével beszélt, majd nyoma veszett.

Abdullah Hameed Talal, a svéd útlevéllel rendelkező iraki futballista tíz nappal ezelőtt írta alá szerződését a horvát első osztályban szereplő Goricával. A csakfoci.hu azt írja, a balszélső szombaton Horvátországból Budapestre utazott, hogy a szükséges iratokat magával vigye új klubjához.

A portál beszámolója szerint legutóbb a hétfő reggeli órákban beszélt ügynökével, akinek azt mondta, éppen pakol, és indul Velika Goricába, hogy a klub délutáni edzésére odaérjen. Azóta azonban a focistának nyoma veszett.

Az eltűnést bejelentették a magyar rendőrségen, a család és a HNK Gorica kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hameedről, jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon vagy a klubnál. A játékos egy fehér színű, svéd rendszámú Porsche Taycant veze – fogalmazott közleményében a HNK Gorica.

Abdullah Hameed Talal korábban játszott több magyar csapatban is játszott, így Mosonmagyaróváron, a TFSE-ben, az Inter CDF-ben, legutóbb pedig a Zalaegerszegi TE második csapatában.

Mindenki bízik benne, hogy Abdulah Hameed Talal nem lett valamiféle bűncselekmény áldozat.