hirdetés

Az ír énekesnő vasárnap kerékpározni ment, de nem tért haza. A rendőrség először Chicago környékén kereste. Köztudottan instabil személyiség, már többször kísérelt meg öngyilkosságot, szerettei most is ettől tartottak.

sinead oconnorElőzőleg a Michigan-tó partján fekvő Wilmette városrész rendőrsége közölte, meg akarnak bizonyosodni arról, hogy az előadóművész jól van.

Később Eric Peterson rendőrségi szóvivő magyar idő szerint hétfő este bejelentette: az énekesnőt megtalálták, azt azonban nem közölte, hogy hol volt Sinead O’Connor és milyen állapotban találtak rá.

Az énekesnő biztonságban van és nem tekintjük eltűntnek vagy veszélyeztetettnek – fogalmazott a szóvivő. Az énekesnő  vasárnap reggel indult el otthonról, a rendőrséget telefonon értesítették az eltűnéséről a miatta nyugtalankodók.

A TMZ amerikai celebportál emlékeztetett arra, hogy az énekesnő veszélyes lehet önmagára, november óta orvosi kezelés alatt állt, miután a családjának búcsúlevelet hagyott hátra és akkor is eltűnt.

Sinead O’ Connor akkoriban egy olyan üzenetet is kitett a Facebookra, hogy túladagolta magát kábítószerrel valahol Írországban, egy szállodában. Később a rendőrség cáfolta a hírt. A következő hónapban pedig azt közölte, hogy kórházban volt és ellenőrizték az elmeállapotát.