hirdetés

Állítólag még sincs vége a közismert és szeretett zenész autóbalesetének. Lovasi András hiába kapott pénzbüntetést és vonték be a jogsiját, a rendőrautós ütközés tovább bonyolódik. Állítólag perújítás lesz, ami számunkra több mint érdekes. A zenész most is a sajtótól értesült az őt érintő fura fejleményről.

 

Lovasi András pár hónapja elfogadta az őt elmarasztaló ítéletét, amikor is autójával nekiment egy rendőrautónak Budapesten a Thököly úton. Lovasi 225.000 forint pénzbüntetést kapott, valamint 1 évre eltiltották a közúti járművezetéstől.

Azonban a pernek mégsem lett éve. Az ügyészség perújítással élt a baleset ügyében. Azaz Lovasi ítéletével lehet nem voltak elégedettek és állítólag az egyik rendőr maradandó sérülést szenvedett. Mindezt igazságügyi orvosszakértői vélemény is megerősítette. Így pedig a vád is módosul a zenész ellen. A törvények értelmében ezért 3 év dutyi is járhat de ez a legrosszabb eset. Ráadásul a maradandósérülést hozó hibás félnek kártérítést is kell majd fizetnie a súlyosan megsérült rendőr részére.

Ha a Blikk erről értesült, akkor az biztos úgy is van. Az ügyészség eddig is gondoskodott róla, hogy az ügy minden fejleményét előbb tudja a sajtó, mint az ügyvédem és én. A helyzet pedig úgy áll, hogy engem vagy az ügyvédemet e pillanatig nem értesítette senki hivatalosan az állítólagos perújítási kérelemről. Addig is, csak ismételni tudom magam: sajnálom, ami történt, vállalom a következményeket, de kizárólag azokat, amelyeket én okoztam. Egyben szeretettel értesítem, hogy jövő hónap végén tervezem kiadni az új szólólemezem Grand Hotel Halmahera címmel. Akkor is számítok szíves érdeklődésére. -írta a közösségi oldalán Lovasi András.

(ajtai)