hirdetés

Mégsem rákos Val Kilmer
2016-11-02 23:19

Több mint egy éve terjedt el az amerikai sajtóban, hogy Val Kilmer rákos. Először a TMZ és a Daily Mail írt erről, de még Michael Douglas is úgy tudta, hogy barátja abban a betegségben szenved, amiből ő már kigyógyult. Az egykori Batman-filmek sztárja ezzel kapcsolatban most nyilatkozott először, a Facebookon cáfolta a torokrákjáról szóló híreket.

val-kilmerAz 56 éves színész, Batman egykori megformálója a közösségi oldalon biztosította rajongóit arról, hogy egészséges és több fellépést is tervez a jövőben.

Barátja, Michael Douglas téves információhoz juthatott – írta a sztár, arra reagálva, hogy a 72 éves Douglas nemrégiben egy londoni interjúban arról beszélt, hogy Kilmer nincs jól, és ugyanaz a betegsége, mint korábban neki volt.

Az Oscar-díjas Douglasnél 2010-ben szájüregi daganatot állapítottak meg. Egy tévéműsorban jelentette be egy évvel később, hogy legyőzte a kórt.

Kilmer azzal folytatta a Facebook-bejegyzést, hogy barátjával utoljára nagyjából két éve beszélt, amikor tanácsot kért tőle, milyen orvoshoz forduljon a torkában lévő dudor miatt.