hirdetés

Vége a találgatásoknak. Whitney Houston lányát, Bobbi Kris­­ti­­nia Brownt ugyanis méregin­­jek­­ci­ó­­val ölték meg, amit ön­­gyil­­kos­­ság­­nak akar­­tak ál­­cázni. Az elkövető pedig nem más volt, mint Krisitna barátja, Nick Gordon.

kristina brownKözel másfél évig zajlott a nyomozás Whitney Houston lányának, Bobbi Kristinának a halála ügyében. Sokáig csak találgatták, mi okozta a 22 évesen elhunyt lány halálát. Az első vizsgálatok ugyan nem állapítottak meg idegenkezűséget, ezért úgy gondolták, Bobbi az anyjához hasonlóan túladagolta magát, és akárcsak Whitney, ő is belefulladt a kádba. Azonban sokan azt gyanították, hogy a lányt az exe, Nick Gordon drogozta be és ölte meg.

A The Mirror beszámolója szerint a bíróság egyértelműen a 26 éves férfit nyilvánította bűnösnek a tragikus ügyben. Nick meg sem jelent a tárgyaláson, és ezzel gyakorlatilag elismerte saját bűnösségét.
A vádlott korábban zokogva próbálta tagadni a vádakat és azzal védekezett, hogy Bobbi képtelen volt megbirkózni anyja halálával. Ezért fordult a droghoz, ám halálához neki semmi köze. Sőt, később durván nekiment exbarátnője apjának Bobbi Brownnak, aki szerinte pokollá tette lánya életét.
A bíróságot azonban könnyekkel a szemében sem sikerült meggyőznie arról, hogy ártatlan.