hirdetés

Nyomozni fognak a sztárcsemete halála miatt. Mint ismeretes Whitney Houston lánya hosszú ideje volt kómában de most váratlanul meghalt. Bobby Brown tragikus halálának körülményeiért barátja, Nick Gordon a felelős.

Bobbi Kristina Brown releases a photo on Twitter with the following caption: "#Tbt of @REALbkBrown  ". Photo Credit: Twitter *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only ***

Életének huszonharmadik évében meghalt a néhai Whitney Houston amerikai énekesnő lánya. Bobbi Kristina Brown az egykori popsztár és a rapper Bobby Brown egyetlen közös gyereke. Halálát az Entertainment Online című amerikai honlap vasárnap jelentette be a családra hivatkozva.

Bobbi Kristina Brown 2015. július 26-án családja körében hunyt el. Isten karjában végre békére lelt. Még egyszer szeretnénk mindenkinek megköszönni azt a rengeteg szeretet és támogatást, amelyet az elmúlt néhány hónapban kaptunk  – mondta Kristen Foster, a Houston család képviselője vasárnap.

Mint ismeretes a 22 éves lány idén január 31-én került kórházba azt követően, hogy anyja halálához kísértetiesen hasonló körülmények között, a fürdőkádban találtak rá eszméletlenül saját lakásában, Atlantában. Itt élt együtt barátjával Nick Gordonnal, akit a nyilvánosság előtt férjének nevezett, bár hivatalosan nem házasodtak össze. Az orvosok mesterséges kómába helyezték, hogy megmentsék életét, emellett lélegeztető gépre is kapcsolták. Mivel agya súlyosan károsodott, és állapota nem javult, a közelmúltban átszállították a Georgia állambeli Dluthban található Peachtree Keresztény Hospice otthonba, vasárnap ott érte a halál.

A lány édesanyja, a világhírű Whitney Houston több mint három évvel ezelőtt, 2012. február 11-én halt meg egy Los Angeles-i szállodai szoba fürdőkádjában. A halottkémi vizsgálat szerint a 48 éves énekesnő szívbetegsége és kokainfogyasztás miatt fulladt a kádba. Az akkor 18 éves Bobbi Kristina Brown anyja halála után arról beszélt Oprah Winfrey műsorában, hogy szeretné tovább vinni anyja hagyatékát, mint énekes, színész és táncos.

Nemcsak anya volt, ő volt a legjobb barát  – mondta Winfreynek.

A lány pályafutása azonban nem tudott lendületet venni. Bár voltak televíziós szereplései, nem sikerült befutnia. Énekesként pedig akkor aratta a legnagyobb sikert, amikor 2009-ben anyjával duettet énekelt a New York-i Central Parkban. Halála hírére számos híresség fejezte ki együttérzését a családjával.

Bobbi Kristina együtt nőtt fel a nála három évvel idősebb Nick Gordonnal, akit árvaként vett magához Houston, bár hivatalosan sohasem adoptálta. Gordont a végrendeletébe sem vette be a sztár, de Houstont a tinédzser Bobbi Kristina és Gordon is “mamának” szólította. Januárban Gordon volt az, aki megtalálta Bobbi Kristinát a lakása fürdőkádjában. Gordon és Bobbi Kristina családjának kapcsolata erősen megromlott a lány kórházba kerülése után. Houstonék elérték, hogy a férfi ne látogathassa a kórházban. Június 24-én pedig, amikor átszállították a hospice otthonba, a kómában fekvő Bobbi Kristina bíróság által kirendelt képviselője azzal vádolta meg, hogy kapcsolatuk idején erőszakosan viselkedett a lánnyal és miközben a kórházban feküdt, több mint 11 ezer dollárt vett el a bankszámlájáról. A hírek szerint a lány halála után vizsgálat indulhat Gordon ellen gyilkosság vádjával. Januárban ugyanis Bobbi Kristina testén számos zúzódást találtak, néhány foga is hiányzott, amiből arra lehet következtetni, hogy Gordon – akár halála előtt is – bántalmazhatta.