hirdetés

Pórul járt a színésznő. Miközben Csomor Csillaa színpadon játszott meglovasították öltözőjéből az értékeit. Így a kifosztott színész díva átesett élete első lopási ügyén, ami igencsak megrázta lelkileg.

Meglopva

Meglopva

A színésznő állítólag tudja, ki volt a tettes, ugyanis az incidens előtt nem sokkal váltott néhány szót az elkövetővel. A népszerű szappanopera egykori Berényi Zsuzsája nagyon megrémült, de ebben a szörnyű lelkiállapotban is volt annyi lélekjelenléte, hogy a hivatalos Facebook-oldalán kiírja, mi történt vele.

– Szinte sokkoltak a történtek! Tudom, hogy sokan átestek már hasonló szituáción, azonban számomra ez volt az első ilyen eset, ezért nagyon megviselt. Most már szerencsére túl vagyok rajta, megnyugodtam, és úgy érzem, biztonságban vagyok. A legrosszabb az egészben az, hogy amíg én teszem a dolgom, addig más megkárosít. Időben kezeltem a dolgokat, a kártyáimat letiltottam, a feljelentést pedig megtettem ismeretlen tettes ellen. Hiába láttam az elkövetőt, és beszéltem is vele, nem ismerem, hiszen azt hittem, az intézmény egyik dolgozója. Ott állt az öltöző előtt, gondoltam, csak nem engednek be boldog-boldogtalant a backstage-be – mesélte ingerülten lapunknak a színésznő, aki levonta a tanulságot a kellemetlen esetből. Még akkor is változtatni akar a felfogásán, ha nem ő volt a hibás abban, hogy meglovasították a pénztárcáját.

– Most már jól tudom, hogy oda kell figyelnünk nagyon az értékeinkre, főleg, ha idegen társaságban vagyunk, és hogy nem szabad mindenkiben megbízni. Eszembe sem jutott volna, hogy a szentendrei Pest Megyei Könyvtárban ilyen történhet, mérges voltam, amiért a besurranó meglopott – tette hozzá Csomor Csilla feldúltan.