hirdetés

Három hete kórházban ápolják Psota Irént. A Nemzet Színésze otthonában egy rossz mozdulat következtében elesett, aminek következtében csonttörést szenvedett, és azóta is a János Kórházban fekszik. Hogy pontosan milyen sérülésekkel kezelik az idős színésznőt, nem lehet tudni.

psota

Az orvosok még magának Makk Károlynak, a színésznő egykori szerelmének sem árulták el, de annyi bizonyos, hogy hosszas felépülés vár rá, szomszédai ugyanis úgy tudják, hogy a kórházból egyelőre nem haza, hanem egy rehabilitációs intézetbe szállítják majd Psota Irént.

Úgy tudom, hogy Irénke elcsúszott a fürdőszobában, és eltörte vagy a medence- vagy a csípőcsontját. Ennek már három hete. Azóta sajnos nem tudok róla többet, de itt, a környéken mindannyian nagyon aggódunk érte, szeretjük őt, és nem szeretnénk, ha valami komolyabb, maradandó baja lenne. Sajnos az utóbbi időben már sokat betegeskedett a tüdejével, egyáltalán nem hiányzott még neki egy ilyen szerencsétlen baleset – mondta a művésznő egyik szomszédja.

A filmrendező Makk Károly, aki Psota Irénnel évekig élt együtt, szintén nagyon aggódik amiatt, hogy egykori szerelme kórházban fekszik.

Nem tudtam, de az utóbbi időben arról értesültem, hogy sokat betegeskedett. Az orvos nem avatott be, hogy milyen betegséggel vitték be a János Kórházba, de szombaton megpróbálok bemenni hozzá, és megtudni, hogy van. Remélem, mihamarabb újra köztünk lesz – árulta el Makk Károly.

Már az idei év sem kezdődött túl jól a Nemzet Színésze számára. Január elsején hajnalban az otthonában lett rosszul, fulladni kezdett, de szerencsére a gyors orvosi beavatkozás segített rajta.

Ekkor úgy döntött, nem megy kórházba, és saját felelősségre hivatkozva a kezelést követően otthonában maradt. Tavaly márciusban szívinfarktus miatt viszont már kórházba került, ahol szívkatéteres beavatkozást hajtottak rajta végre. Itt javasolták neki, hogy további 2-3 hétre feküdjön be utókezelésre a Szent Rókus Kórházba. A rehabilitációt követően nagyon jól érezte magát.