hirdetés

Megint komoly bajban Justin Bieber. Ezúttal a szomszédja perli a sztárt, mert köpködött. A zűrös sztár egykori szomszédja most 25 ezer dolláros azaz közel ötmillió forintos kártérítést követel. Bieber már közel százezer dollárt más incidensek miatt kifizetett a feljelentgető szomszédnak.

 bieber

Köpködéssel gyanúsítja egykori szomszédja a 21 éves énekest: Justin állítólag az illető arcába köpött, és terrorizálta a családját a hangos, drogozós bulijaival, illetve az őrült vezetésével is zavarta a hozzátartozókat. A pereskedő férfi huszonötezer dollárt kérne a sérelmeiért cserébe. Jeffrey Schwartz és felesége, Suzanne, Justin tojásdobálós vandálkodásával kapcsolatos pereskedés során bátorodhattak fel annyira, hogy most a két évvel ezelőtt történt incidensért is kárpótlást szeretnének. Azóta az énekes már nyolcvanezer dollárt fizetett nekik a házukon okozott károk miatt.

A sértett szomszéd továbbá azt is sérelmezi, hogy állítása szerint Justin testőrei korábban antiszemita megnyilvánulásokkal inzultálták őt.

Justin Bieber és az alkalmazottjai folyamatosan zaklattak, fenyegették és megalázták a családot. Mindezt mindenféle előzmény, alap vagy ok nélkül. – hangzott el a vád a TMZ információi szerint.