hirdetés

Megint bajban van az amerikai sztár. Chris Brownt ismét szexuális erőszakkal vádolja egy nő és egy csekély 6 milliárdos kártérítést kér.

 

A második pohár ital után aztán a nő furcsán kezdte érezni magát, megszédült, szinte járni sem tudott, majd ebben a bedrogozott, félig éber állapotában – állítása szerint – Brown közösült vele.

Egy ismeretlen nő nemi erőszakkal vádolta meg Chris Brownt, aki ellen egy bírósági kereset szerint 20 millió dolláros (6,3 milliárd forintos) kártérítési pert indított – értesült a TMZ.

A keresetben az áll, hogy a koreográfusként, táncosként és modellként is dolgozó nővel a rapper először kifejezetten barátságos volt, majd szörnyű dolgokat tett vele.

A hivatalos dokumentumokban az áll, hogy a hölgy állítólag egy barátnőjével beszélt FaceTime-on, amikor Brown kikapta a kezéből telefont, majd arra kérte, azonnal menjen egy másik rapper, Diddy Miamiban található házához. A keresetben Jane Doe-nak nevezett hölgy december 30-án meg is érkezett a villához, ahol Brown egy ott parkoló jachtra invitálta. A férfi megkínálta egy itallal, majd beszélgetni kezdtek. A második pohár ital után aztán a nő furcsán kezdte érezni magát, megszédült, szinte járni sem tudott, ezután pedig – állítása szerint – ebben a bedrogozott, félig éber állapotában Brown becipelte őt a hálóba.

( Predrag M.)