hirdetés

Megint bajban a rapper
2015-04-17 08:40

Gyilkossággal fenyegetőzött a neves rapper, így simán eljárást indítottak ellene. Az ügy pikantériája, hogy a saját sofőrje jelentette fel Lil Wayne-t. A sztár állítólag pisztolyt is nyomott alkalmazottja fejéhez.

lilwayne

Lil Wayne buszsofőrje azt állítja, hogy a híresség gyilkossággal fenyegette meg őt.  Mark Jones így fel is jelentette a neves zenészt. A tavalyi nyári turné alatt végig együtt dolgoztak, és durván összeszólalkoztak. Lil Wayne-t állítólag az akasztotta ki, hogy a Buffalóba vezető úton este fél tizenkettő tájékán a sofőr le akart állni tankolni egyet. Valami nem tetszett ebben a sztárnak, és úgy megfenyegette az alkalmazottat, hogy az kénytelen volt halálfélelemben, kevés üzemanyaggal folytatni az utat. Ennek ellenére Mark állítása szerint Lil Wayne nem volt hajlandó abbahagyni a háborgást és a fenyegetőzést: a TMZ információi szerint olyan mondatok hangzottak el, amelyeknek a fele se volt tréfa.

A buszsofőr elmondta, hogy a balhézás után a sztár fegyvert rántott rá, közel tartotta a pisztolyt, majd azt követelte, hogy most azonnal hajtson a hotelba. Az út maradék harminc percét síri csöndben töltötték el. A sofőr fogva tartás, támadás és érzelmi terror vádjával gyanúsítja a rappert. A sztárnak idén volt része pereskedésben bőven, hisz a kiadóját perelte 51 millió dollárra.