hirdetés

A Woman’s Health magazin kedvéért dobta le a textilt a 29 éves topmodell. Bár Chrissy Teigen megmutatta, hogy egy gramm felesleg sincs rajta, elmesélte a magazinnak, hogy több kilót is felszedett, miközben a szakácskönyvén dolgozott. John Legend csaja tehát meghízott.

chrissy teigen

Majdnem öt kilót szedtem fel öt hét alatt, amikor a szakácskönyvet csináltam, annak ellenére, hogy rendszeresen edzettem. Korábban mindig vékony voltam, és csak annyi kellett, hogy formába hozzam magam, de most már koncentrálnom kell arra, hogy azt az extra réteget le tudjam dobni. Nehézkesen megy csak az, hogy visszaszerezzem a szakácskönyv előtti testsúlyomat. Csak öt kiló, de akkor is zavaró. A pocakom egyébként mindig is probléma volt, soha nem láttam a hasizmomat, bármennyi felülést csináltam.

Mindig büszke voltam arra, hogy nem kellett tornáznom ahhoz, hogy jól nézzek ki, aztán később elértem azt az életkort, amikor már nekem is kellett. Szeretek pezsgőt iszogatni, finomakat vacsorázni, úgyhogy inkább egy órát edzek, mint hogy erről lemondjak. Mindig figyeltem az alakomra, mert a családomban nem vékony testalkatúak az emberek, és hamar felszedik a plusz kilókat.