hirdetés

Tragédia a sztár esküvőjén. Mondhatni brutálisan indult Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága. A luxus nászútjuk esti partijának éjjelén ugyanis tengerbe fulladt a színésznő egyik barátnője Carmel Musgrove .

jennifer

A meghalt vendég Joel Silvernek volt az asszisztense, és szép karrier állt előtte. A színész házaspár rengeteg hozzátartozót, hírességet, barátot hívott meg életük legszebb napjára, a luxuspartira, akikkel meg akarták osztani örömüket nászútjukon. Amit tudni lehet, Aniston teljesen összeomlott barátnője halálhírére, és teljesen tönkrement a várva-várt nászútja.

A boncolás szerint fulladás okozta a fiatal nő halálát, akiről többen is tudták, hogy odavolt az éjszakai fürdőzésért. Ez történt aznap éjjel is, úgy tudni egyedül ment fürdeni az öbölbe, ahonnan aztán hosszú keresés után kiemelték a holttestét. Még nem tudni, hogy valamilyen tudatmódosító volt-e a vérében? A rendőrséget a hotel személyzete értesítette, akiknek a barátok szóltak, amikor senki nem találkozott a lánnyal a reggelinél-számolt be a részletekről a Tahiti Infos-nak az egyik nyomozó.