hirdetés

Nagy bajban van a Népszabadság főszerkesztője.  Meghalt a baleset után egy hónappal ugyanis az a kerékpáros, akit elütött majd magára hagyott Murányi Marcell.  A rendőrség azt közölte, hogy vizsgálják, összefüggésben áll-e a haláleset a gázolással, ami elgondolkodtató egy nyilatkozat, hisz a baleset után kómába esett a szerencsétlen elütött kerékpáros, hisz mi mással lenne összefüggésben.

 murányimarcell-168óra

Jó sokáig titkolta a rendőrség és mindenki, hogy a Népszabadság főszerkesztője által elütött és magára hagyott kerékpáros  miután kómába esett április 28-án elhunyt . A BRFK közleménye szerint mondhatni igen kínos”a rendőrség igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálja, hogy a halála összefüggésbe hozható-e a közúti közlekedési balesettel”. Nos szegény elhunyt ugye kómába eset, ami a baleset miatt történt, s  meghalt. Így mondhatni igen komoly összefüggés van a baleset és a haláleset között. Nos elég meghökkentő a rendőrségi magyarázat s már már úgy tűnhet egy kívül állónak, hogy na kérem, itt is  kezdődik a szerecsen mosdatás.

A főszerkesztőről tegnap derült ki, hogy balesetet okozott március végén. Állítása szerint éjszaka autózva sodort el egy kerékpárost a Rottenbiller utcában, de csak különös zajt hallott, nem is vette észre. Otthon látta az autója sérülését, ekkor visszafordult, és a helyszínre ment, ahol már zajlott a helyszínelés. A Napi Gazdaság azt írta róla, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Közlekedésrendészeti Főosztálya segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével gyanúsította őt meg, és Murányi a kihallgatáson a segítségnyújtás elmulasztásáért és a baleset okozásáért is elismerte a felelősségét. Közleményében azonban már azt írja Murányi, hogy nem történt szándékos cserbenhagyás.

Azt vélhetően nem tudta, hogy a sérült elhunyt, mivel szerdai közleményében úgy fogalmaz, hogy “az ügy mélységesen megrendített, szeretném kifejezni együttérzésemet a baleset sérültjének”.

( fotó: 168 óra)