hirdetés

Rövid pórázon tartja kedvese Johnny Deppet. A színész minden kívánságát teljesíti Amber Heardnek, aki még azt is elérte a hollywoodi sztárnál, hogy eladja szeretett jachtját. A hajó fő bűne az volt, hogy Depp előző neje is használta.

Actor Johnny Depp and wife Amber Heard pose for photographs on the red carpet for the new movie 'Black Mass' during the 2015 Toronto International Film Festival on Monday, Sept. 14, 2015. Photo by Nathan Denette/The Canadian Press/ABACAPRESS.COM  September , 2015

Amber Heardről többször lehetett már hallani, hogy eléggé féltékeny típus. Sőt igencsak uralkodó egy asszony. Így legutóbbi követelése mindezt igazolja ezt, hisz kiderült, hogy ráparancsolt Johnny Deppre, hogy adja el hőn szeretett jachtját. A Vajoliroját.

A hajót azért kellett eladnia Deppnek, mert 2007-ben még azt akkori kedvesének, Vanessa Paradis-nak vette, és ha már egyszer szakítottak, akkor a színésznek kutya kötelessége megszabadulni minden olyan emléktől, ami az exhez köti.

Johnny imádta azt a jachtot, de mivel anno Vanessának vette, meg kellett válnia tőle. Amber még mindig rettentően féltékeny rá, hisz szakítás ide vagy oda, csak lehúztak 14 évet egymás mellett – nyilatkozta a pár egyik ismerőse az US Magazinnak.

A féltékenység a legnagyobb butaság a világon: ha szeret, úgysem csal meg, ha meg mégis, akkor soha nem is szeretett igazán. Ennyire egyszerű.