hirdetés

Újabb fejlemények a zagyvarékasi anyagyilkosság ügyében. Egy helyszíni szemle és helyszíni bizonyítási esemény után  az anyja megölésével gyanúsított 14 éves lányról azt terjesztik, semmi köze a brutális tetthez. Ez aligha így lenne hihető, hisz a nyomozóknak még rengeteg teendőjük van, akárcsak a kirendelt igazságügyi szakértőknek. Mint ismert, a lány édesanyját 96 szúrással ölték meg.

zagyvarékasi gyilok

Már most elkezdődött az álhírek terjesztése, úgy tűnik, és a szerecsenmosdatás a zagyvarékasi anyagyilkosság ügyében. A megölt asszony lányának ügyvédje szerint ugyanis 14 éves védencéről kiderült, nem ő ölt. Hogy ezt honnan gondolja a jogász, pontosan nem tudni. Az azonban érdekes lenne, ha egy helyszíni kihallgatás, egy gyilkossági rekonstrukció száz százalékban tisztázni tudná azt egy-egy emberölésben, hogy melyik gyanúsított mit tett akkor pontosan. Természetesen támpontokat adhat egy szakértőnek, egy nyomozónak.

A helyszíni kihallgatáson egyértelműen kiderült, hogy védencem fizikai és pszichikai adottságainál fogva sem lehetett képes arra, hogy ilyen sérüléseket okozzon. A későbbiekben szakértői feladat lesz ezt még jobban tisztázni –mondta a Velvetnek Őrlős Gábor, a 14 éves tini lány ügyvédje.

Mint ismeretes, a meggyilkolt édesanya holttestére január 26-án bukkantak rá rokonai saját otthonában, az első gyanú szerint az asszonnyal 14 éves lánya és annak 16 éves barátja végzett, 96 késszúrással. Mindez pedig egyvalamire egészen biztosan választ adhat, mégpedig arra, hogy aki ölt, az rettentően dühös volt az édesanyára, és dühből, gyűlöletből szúrt ennyit. A rendőrség a lány ügyvédje hatalmas bejelentésének ellenére még őt is gyilkossággal gyanúsítja.