hirdetés

A popdíva Jessi J még mindig nem javíttatta ki az elrontott tetkóját. Az énekesnő évek óta helyesírási hibát visel az oldalán, ami több mint ciki s így nagyon meztelenkedni sem tudni.

 jessie j

Kevés kínosabb beauty baki létezik, mint egy helyesírási hibával felvarrt tetoválás, ezzel pedig igencsak egyetért Jessie J is, aki maga is rendelkezik eggyel. Az elírást ráadásul elmondása szerint először sem ő, sem tetoválója nem vette észre, hanem édesanyja hívta fel rá a figyelmét.

Az oldalán egy kevéssé értelmes „Don’t loose who you are in the blur of the stars!” felirat látható, ami magyarul  azt jelenti, hogy „ne engedd el magad a csillagok homályában”. Ha helyesen lose igével írják, azt jelentené, „ne felejtsd el, ki is vagy a csillagok homályában”, ami egyébként egy részlet Jess Who You Are  című dalából.

A legkellemetlenebb az egészben, hogy igen nagy méretű varrásról van szó, így az énekesnő kénytelen mindig olyan ruhákban járni, amik eltakarják félresikerült testdíszét. Hamarosan azonban lelézerezteti a terv szerint.