hirdetés

Rosszul indult az új esztendő az előzetesben lévő énekesnek Fekete Dávidnak. Továbbra sem szabadulhat az ex-Megasztáros így márciusig börtönben marad, első fokon legalábbis ezt a döntést hozta meg a nyomozási bíró. Feketét több mint 100 millió forintos csalással gyanúsítják és mivel folytatta bűnös ténykedését az eljárás megindítása után is, ezért zárták rácsok mögé.

 

Mint ismeretes májusban tartóztatták le a TV2 korábbi tehetségkutatója, a Megasztár révén ismertté vált énekest, Fekete Dávidot, akit azzal gyanúsítanak, hogy közel százmillió forint összegű kárt okozó csalást követett el – amit egyébként ő maga ismert el elsőként. Mások mellett állítólag a Hit Gyülekezetének is tartozik, egyesek szerint akár százmillió forint kárt is okozhatott hitelezőinek.

Fekete autókereskedőként próbált szerencsét ami balul sült el, nagy baj sem lett volna, ha az énekes a gyanúsítását követően nem folytatja fura üzleti modelljét. Fekete folytatta így nem volt kérdés, egy rácsok mögé kerül.

Az énekes előzetese most január elején jár le, így a Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2022. március 6. napjáig azaz újabb két hónappal hosszabbította meg Fekete Dávid letartóztatását. A letartóztatás fenntartására azért van szükség, írják, mert félő, hogy az énekes elrejtőzne, esetleg újabb bűncselekményt követne el.

( CsT)