hirdetés

Bebe szárnyal és sziporkázik. A népszerű énekes már zenéket ír és komponál is, ami mindig is közel állt hozzá, de valahogy sosem merte belevetni magát. Ababe Dani, azaz Bebe most azonban már teljes erővel ezzel is foglalkozik, és élvezi. Amikor pedig ideje engedi, komponál a fellépések között.

bebe flúgos futam

A Back II Black exfrontembere, Bebe jól érzi magát új szerepében. Bár nem titkolja a gyémánthangú fiú, hogy az elején azért fura volt ez a szólókarrier. Ráadásul Bebe  titkos hobbijának, a zeneírásnak és komponálásnak is már teljes erővel nekieshetett. Már amikor a fellépések ezt engedik neki.

– Mindig is játszottam a különféle hangszereken, de sosem mertem bele vágni a zeneírásba. Hát most már bevallom, gőzerővel csinálom, és imádom nagyon ezt is. Más világ, de gyönyörű, amikor elkezd az ember egy-két akkordból, ütemből, megérzésből egy komplett számot összerakni. Tényleg jó érzés, és már ezért érdemes volt belevágnom a nagy végtelenbe, amikor azt mondtam meg kell újulnom, fel kell frissülnöm, új impulzusok kellenek – mondta Bebe az Esti Újságnak.

Mint ismeretes, Bebe tavaly hagyta ott a Back II Black csapatát, amelynek tagja és frontembere volt 15 évig. Természetesen az alapítók nem örültek Bebe döntésének, de sok sikert kívántak neki.