hirdetés

Ismét kifakadt Majka, most közösségi oldalán azoknak üzent, akik – szinte kárörvendve – elküldenék “rendes munkára” a zenészeket.

A rapper szerint ezeknek az embereknek fáj, hogy a befektetett munka meghozza a sikert, és a zenészek jól élnek. Most viszont a járványügyi korlátozás miatt, koncertek hiányában bajba kerülhetnek.

A hőzöngő billentyűzethuszároknak eszükbe sem jut, hogy senki nem a mikrofon mögé születik, és pont az az elégedetlenség, az a tűz vitte előre őket az életben, ami ezekben a wi-fi lovagokban nincs meg. (…) Szavak nincsenek az irigységre, és a butaságra. Viszont egyvalamiről biztosíthatom őket! MINDEGY MIT MONDANAK!! És ezt minden olyan előadó nevében mondhatom akiben dolgozik a hèv, hogy újra színpadon álljon – üzeni Majka, majd hozzáteszi:

Mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani, kőműves melót vállalni, (meg mittomen még hova küldenek minket), mert nem értünk hozzá, de a legfontosabb indok, hogy nem is akarunk. A legnagyobb tisztelettel meghagyjuk ezt azoknak akiknek ez a szakmájuk, és jól csináljàk – olvasható Majoros Péter bejegyzésében.