hirdetés

Pihenőre küldték Majkát, a zenészből lett tévés celebet. AZ édesanyja ugyanis nincs jól. A TV2 üdvöskéje nemcsak a műsorokat, de a fellépéseit is kénytelen volt lemondani a váratlan családi betegség miatt. Majka most minden percét a mamájával tölti.

majka

Nem is csoda, hisz a zenésznek most az édesanyja mellett van a helye, akinek állapotáról a sztár még csütörtökön kapott rossz híreket.

Majka a minap még a Facebook-oldalán közölte rajongóival, hogy egy váratlan családi esemény miatt nem tudott elutazni Székelyudvarhelyre, ahova koncertezni indult volna. Bár nem részletezte, mi áll a váratlan események hátterében, azonban a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal már nem volt ilyen szűkszavú.

Ma délben kaptuk a hírt, hogy Majka az édesanyja súlyos egészségi állapotára hivatkozva nem tudja vállalni a ma esti székelyudvarhelyi fellépést – állt a polgármesteri hivatal által kiadott csütörtöki közleményben.

Az elkövetkező pár napban Majka minden percet édesanyjával tölthet, akiről már korábban napvilágot látott, hogy több alkalommal is meg kellett küzdenie a rákkal.