hirdetés

Dopeman nemrég több híres magyar zenészt, így Majkát és Ganxstát is egy jótékonysági fellépésre hívta meg. Majka azonban nem kíván segíteni, úgy tűnik nem felejtette el, hogy anno megalázta őt Dopeman. Dope papa egy halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeken segítő szervezetnek segít, ami példás és követendő tett. Majka lépése fura és egyben elgondolkodtató. a harag ugyanis nem jó omen és útmutató.

 

majkaMajka ezt válaszolta Dopamannek:

Hello Laci!

Köszönöm a megkeresést. Talán a legjobb módját választottad annak, hogy bármiféle választ is kapj, te gyere ki belőle a legjobban.
Annyi mindent tudnék írni, miután megnéztem ezt a videót, de röviden és tömören csak annyit válaszolnék, hogy köszönöm nem!!
Én vagyok biztos emlékszel az a: tehetségtelen, büdös, túlsztárolt, stb… stb… és az isten tudja, általad még hányféle jelzővel ellátott srác, aki most nem akar a te művészetedbe belerondítani a jelenlétével. Tudnék egy hosszú listát írni arról, hogy kiket és hogyan támogatok rendszeresen, de én ezt soha nem teszem meg, hiszen a jótékonykodás szerintem nem erről szól… Most is csak azért említem, hogy az internet büszke népe ne tudjon belémrúgni, megdobálni, és ítélkezni, amiért a válaszom nemleges. Bár, ha jobban belegondolok, ez nem hiszem, hogy akadály lenne.
Kívánom, hogy ez a nemes cél nélkülem is sikeres legyen, és segíteni tudj mindenkinek az alapítványon keresztül. Apukádnak mihamarabb gyógyulást, a családnak pedig boldog karácsonyt és sikerekben gazdag újévet kívánok.”

A videó Dopeman karácsonyi üzenete volt Ganxsta Zozinak, Majkának és Emiliónak. A videón Dopeman elmondja, hogy egy  alapítvány nagykövete, szószólója lett. Igyekszik segíteni a Gondoskodás Gyermekeinkért Közhasznú Alapítványnak, akik a súlyosan fogyatékos, magukról gondoskodni képtelen gyermekekért próbál tenni. Ilyen gyermek egyébként Fruzsina is, Dopeman húga. A gyerekeknek egy bentlakásos otthont szeretnének létrehozni, ahol méltóképpen ellátják őket, illetve foglalkoznak sorsukkal. Dopeman saját példáját hozza: ha például az édesapja megbetegedne, és nem tudná ellátni Fruzsinát, ő is oda kerülhetne:
Ganxstának, Majkának és Emiliónak azt üzeni, hogy a pályája során a legnyomatékosabb szerepet töltötték be. Majkát a felfedezettjének nevezi és Magyarország jelenlegi legnagyobb sztárjának. Azt is elárulja, nem feltétlenül felhőtlen a viszonya: Majkával sikerült a lehető legjobban összevesznie, Ganxstával csiki-csuki a helyzet, de szerinte nem is erről szól ez a dolog most. Dopeman ugyanis írt egy dalt az életről, és szeretné, ha a három zenész közreműködne ebben a dalban, és emiatt az ügy miatt összeállnának.