hirdetés

Magyar tini sztárja van az orosz jégmusicalnek, amely hamarosan elindul világ körüli turnéjára. A Szindbád és Anna hercegnő című darab egyik főszereplője, Berci, nem más, mint a tehetséges magyar sportoló, Schermann Regina. Sokan nem is is tudják, nem is sejtik ezt a nem mindennapi szenzációt. Mindenesetre a darab brutálisan jó, izgalmas és látványos.

szinbád és a jég

Magyarországon a nagyközönség idén láthatja először a Stage Entertainment Russia egy produkcióját, a Szindbád és Anna hercegnő családi jégmusicalt. Az 5,5 millió dolláros költségvetésből megvalósuló nemzetközi produkció eddigi előadásai majdnem mind telt házzal zajlottak, több ezer néző láthatta a jégen hatalmas mesevilágként megelevenedő történetet, amely modern jelenetekkel, mondatokkal, sztorikkal is tele van tűzdelve. Nem véletlenül, hisz a rendezők épp ezt akarták, az újat a régivel ötvözni, és így fordulatossá tenni a történetet.

A darab fiatal főszereplője azonban magyar. Senki nem is mert erre gondolni, de Bercit az ifjú műkorcsolyázó, Schermann Regina testesíti meg.

Az ötödikes kislány kínaiul és angolul is tanul már, négyéves kora óta műkorcsolyázik, és sorra hozza haza a versenyekről a jobbnál jobb eredményeket.

Érdekesség, hogy amíg az orosz szereplők hangja az előadás során magyarul szólal meg, egyetlen jelenet erejéig Regina dala oroszul csendül fel, a kölcsönös tiszteletadás jeléül.