hirdetés

Madonna két és fél órán keresztül várakoztatta szerda késő este ausztrál rajongóit, akik közül sokan el is hagyták a brisbane-i koncert helyszínét. Úgy tűnik, a popdívának ez a kenguruk földjén való turné nem igazán jött be. 

madonna-northfoto

Az 57 éves popdíva koncertje este kilencre volt meghirdetve, Madonna azonban csak éjfél előtt fél órával jelent meg a brisbane-i szórakoztatóközpont színpadán.

A több száz feldühödött rajongó visszakövetelte a jegye árát. A fellépés alatt az énekes megköszönte rajongóinak a türelmet.

Később kezdtünk, ami szinte sosem fordul elő. Valójában ti voltatok itt túl korán. Bőséges időt kellett volna szánnotok a hajatok és a sminketek elkészítésére, és akkor az én késésem sem tűnt volna fel – közölte tréfásan Madonna.

Az ausztrál közönség azonban sem a popdíva tréfásnak szánt megjegyzésére, sem a bocsánatkérésére nem volt fogékony. Az énekesnek az elmúlt 23 év alatt ez az első ausztrál turnéja, amely egy meghittnek szánt, kabaré jellegű nyitóműsorral kezdődött március 10-én Melbourne-ben, és kész katasztrófaként írják le a helyszíni beszámolók. Az énekes azonban elutasítja a kritikákat, amelyeket ő szexistának és nőgyűlölőnek ítélt.

Az előadó a tervek szerint csütörtökön is fellép Brisbane-ben, majd egy Sydney-be meghirdetett hétvégi koncerttel zárja ausztrál turnéját.

(Forrás: Blikk–Esti Újság)