hirdetés

Bekapott egy fertőzést a világhírű díva Madonna. Így  elhalasztotta világ körüli turnéját, mert intenzív osztályon ápolják. Madonna  állapota már sokat javult, de még orvosi kezelés alatt áll, a teljes felépülése több időt vesz igénybe – írja a BBC.

Madonna menedzsere, Guy Oseary a BBC érdeklődésére elmondta: súlyos bakteriális fertőzést kapott el az énekesnő, ami miatt néhány napot az intenzív osztályon töltött. Állapota sokat javult, de továbbra is orvosi kezelésre szorul, a teljes felépülése bizonyos, csak több időt vesz igénybe.
Fel kellett függesztenünk minden elfoglaltságát, beleértve a turnét is. Hamarosan megosztunk további részleteket is, beleértve a turné és az egyes koncertek új kezdési időpontját – írta Madonna menedzsere.

Emiatt döntöttek úgy, hogy elhalasztják az idén év elejen bejelentett világ körüli turnét. A 35 európai dátumból álló turnét a Holiday című sláger megjelenésének 40. évfordulójának alkalmából szervezték.

A 64 éves popikon a Celebration Tour nevű koncertsorozaton tért volna vissza a nagyszínpadra, ahol legutóbb a Madame X című showműsorokban láthatta a közönség 2019-ben és 2020-ban. Azon előadások némelyikét Madonna térd- és csípősérülései miatt mondták le.

A Celebration Tour július 15-én startolt volna a kanadai Vancouverben. A koncertsorozat három etapban összesen 84 show-t foglal magában, Európában Madonna fellép majd az Egyesült Királyságban, Belgiumban, Dániában, Svédországban, Portugáliában, Franciaországban, Hollandiában, Olaszországban, Németországban és Spanyolországban is. A turné jövő januárban Mexikóban zárult volna az eredeti tervek szerint.