hirdetés

New Yorkban kénytelen tölteni a karácsonyt az amerikai énekesnő és Guy Ritchie brit filmrendező fia, miután az anyja a bírósághoz fordult amiatt, hogy fia Londonban az apjával szerette volna tölteni az ünnepeket.

madonna

Madonna szerda reggel jelent meg a bíróság előtt, hogy 15 éves fiát felkényszerítsék egy New York-i gépre. A testület Madonna javára döntött, bár Ritchie ügyvédje hangsúlyozta, a fiú inkább Londonban töltené a karácsonyt.

Madonna meglehetősen izgatott volt a tárgyaláson, az ügyvédje nyugtatgatta. Az ügyben eljáró bíró azt mondta, hogy Madonnának beszélnie kell Roccóval, majd a fiúnak el kell döntenie, melyik szülőjénél szeretne maradni. Madonna fiának azonban a bíróság előtt is meg kell jelennie, így kénytelen az Egyesült Államokba utazni, csak azután térhet vissza apjához, ha valóban ezt szeretné.

A Telegraph azt írja, Madonna nem volt hajlandó kommentálni az ügyet, miután elhagyta a manhattani tárgyalótermet. Az énekesnő 2008-ban vált el Ritchie-től. Van még egy fogadott fiuk is, a tízéves David Banda.

Madonnának két másik gyermeke is van, a 19 éves Lourdes Leon és a Malawiból örökbe fogadott 9 éves Mercy James. Az 57 éves popdíva nemrég tért vissza New Yorkba, ahol vasárnap este fellépett a Rebel Heart-turné részeként.

Ritchie az idei nyáron házasodott újra, Jacqui Ainsley modelt vette el, akivel Londonban él.