hirdetés

Madár és Palágyi összeállt. Nem kell rosszra gondolni és félreérteni, de a profi ökölvívó világbajnokunk és a Michelin-csillagos séf közös saját márkás ételeket dobott a piacra. A finomabbnál finomabb előkészített ételek otthon pár perc alatt elkészíthetőek, és egészségesek.

madart-eteti-palagyiA Michelin-csillagos sztár séf, Palágyi Eszter megetette szó szerint Erdei Zsoltot és úgy tűnik, le is vette a lábáról profi világbajnokunkat, hisz rögtön ki is ötlötték, hogy csinálnak egy saját márkás, prémium ételeket készítő hálózatot. A finomabbnál finomabb ételek Gödöllőn készülnek, szigorú szabályok szerint, amelyeket csak a Michelin-csillagos éttermekben szokás megtapasztalni. Azonban Eszter és Madár, ha úgy vesszük, mindezt mindenkinek a saját otthonába varázsolja. Az ételek mindemellett egészségesek is. A Fitness Kitchen termékeket házhoz is szállítják már de aki jár fitnesz -és edzőterembe, az a Gilda Maxokban átveheti a Michelin-csillagos előkészített ételeket.

Én is járok edzeni a Gilda Maxba, és ott merült fel a gondolat, hogy milyen jó lenne valami egészséges, prémium ételeket készíteni, amelyek otthon pár perc alatt elkészíthetőek és mégis némi luxust, és nem hétköznapi élményt nyújtanak. Az álomból pedig létrejött a Fitness Kitchen  – mondta Palágyi Eszter az Esti Újságnak.
Madár szűkszavúan csak annyit mondott mosolyogva, hogy most már végre ő is ehet, amennyit csak akar, hisz bokszolóként erre nem mindig volt lehetősége a súlykorlátok betartása miatt.

– Nagyon jó, amit Eszter csinál, én imádom minden falatját – mondta Erdei Zsolt, a Fitness Kitchen egyik alapító tulajdonosa.

A Fitness Kitchent azért alkották meg, hogy hozzásegítsenek téged egy egészségesebb, fittebb életmódhoz, hogy tisztábban étkezz és könnyebben elérd az edzések során kitűzött céljaidat.