hirdetés

Boldogan él ma is exfelesége nevelt lányával az ismert amerikai színész, Woody Allen, aki anno botrányos körülmények között bukott le. Ráadásul akkori neje, Mia Farrow teljesen kikészült az esettől, főleg hogy kiderült, Woody a másik lányával is testi kontaktusba került. Egyébként Soon-Yit 1997-ben vette feleségül a hollywoodi sztár.

woody_allen

Miután Mia Farrow rájött a bűnös viszonyra, hisz megtalálta férje, Woody Allen telefonján az örökbe fogadott kamasz lányuk pucér fotóit, azonnal a rendőrséghez fordult. 1993-ban  a Woody Allen elleni per során kiderült, hogy a híresség nemcsak Soon-Yit, hanem a felesége másik lányát, Dylant is molesztálta szexuálisan. Mivel a bíró úgy találta, hogy Woody Allen teljesen híján van a józan ítélőképességnek, végül felmentették, azzal a kitétellel, hogy Mia Farrow kapja meg a lányok teljes felügyeleti jogát, ő csak szigorú felügyelet mellett találkozhat velük.

1997-ben végül csak feleségül vette nevelt lányát, és habár évekig azt állították, hogy ami köztük van, az szerelem volt első látásra, Woody Allen most bevallotta, hogy a kapcsolatukban ő inkább apaszerepet töltött be.

35 évvel fiatalabb nálam. Tudom, ez furcsán hangzik, de természetes, hogy egyfajta apafigura voltam neki, ez azonban sohasem zavart. Szeretem boldoggá tenni, és neki is fontos, hogy mindennel elégedett legyek. Ha visszaforgathatnám az idő kerekét, persze sok mindent másképp csinálnék. Miával előbb tisztáznám a dolgokat, nem kellett volna, hogy idáig fajuljon az egész. Ezt sajnálom, de azt, hogy Soon-Yi és én egymásba szerettünk, azt nem. Tökéletes harmóniában élünk – nyilatkozta Woody Allen az NPR magazinnak.