hirdetés

Nagy bajba keverte magát LL Junior. Lacikát az édesanyjától ugyanis elvitte láthatásra a családot ért tragédia után, azonban a kisfiút nem vitte vissza a megbeszéltek szerint. Az édesanya értetlenül áll LL Junior lépése előtt.

Nagy bajba keverte magát LL Junior, úgy tűnik. Lacikát ugyanis nem vitte vissza a megbeszéltek szerint az édesanyjához Hopp Csillához. Sőt telefonon a zenész közölte az anyukával, hogy nem is fogja Lacikát visszavinni.

A hír igaz. Ügyfelemhez a megbeszélt időpontra és azóta sem vitte vissza közös gyermeküket, az apa. Ez több mint elkeserítő. Nem kívánom kommentálni az apa lépését de nem szerencsés. Természetesen az apukát megkérjük, hogy Lacikát hozza vissza az anyukához, oda ahol élt, a megszokott környezetébe. Amennyiben az apa ezt nem teszi meg, úgy kénytelenek leszünk jogi lépéseket tenni. Tény kérdése, hogy a gyermeknevelésről a felek korábban megállapodtak, ezt elfogadták, aláírták, de ezt most felrúgta egyoldalúan az apa, majd elvitte Lacikát és nem hozta vissza. A bíróság az ilyen viselkedést többnyire nem szokta jutalmazni. -mondta Horváth B. András , az édesanya ügyvédje az Esti Újságnak.

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy az édesanyának semmiféle pszichés gondja nincsen, mint ahogy azt sokan állítják. Elvesztette az egyik szeretett gyermekét de egy ilyen eset mindenkit megvisel.

Mint ismeretes L.L. Junior és Hopp Csilla hároméves kisfia szombaton vesztette életét, miután elgázolták Zuglóban. A rapper azonnal háborogni kezdett fia édesanyjára. Az anya nyílt levélet tett közzé a Facebook-oldalán.

Nyílt levél

Kérdezem én,mint anya ,aki látta meghalni a gyermekét?!Kérdezem én ,mint szülő ,tőled L.L.Junior !Kérdezem én ,mint érző ember,aki egy ilyen tragédia után nem ismer szavakat,mert nincs.Hol voltál?Hol voltál az utóbbi 4 évben?Csak Lacika miatt veszek levegőt.Én nem a vádaskodásban és pusztításban a nyilvánosságban élem a gyászom,hanem a lelkem és teljes valómban.Milyen ember ,apa ,szülő vagy te,hogy még azt sem hagyod ,hogy gyászoljak,hogy fájjon,hogy megélhessem akínok kínját békében,harcra kényszerítesz a fiamért?!Elvitted.Oda adtam,ahogyan mindig,mert a gyerekeket néztem,hogy nekik mi a jó ,amióta csak megszülettek.És te nem engeded ,hogy velem legyen?Mentális és pszihés zavar?Ha abban a csodában lett volna részed,amiben nekem volt anyaként ,nem is élnél ,mert gyenge vagy.Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemèrt,mert nem lehet egy olyan emberé ,aki 6évig semmit nem tudott a fiairól és sosem tudta mi az a szeretet ,mert nem volt ott,mert egy ágyban és egy pénztárcában találta meg az élet értelmét…Nem tudod mit érzek ,mert nem voltál ott.A fiadat utóljára a műtétje napján láttad 10percre ,amin szintén nem voltál ott ,ahol velem foglalkoztál és nyomtad az undort ,utána pedig egy órán keresztül vígasztaltam ,mert te sírva hagytad ott…Sírt érted ,hogy hiányzol neki…Ahogy egész életükben tették!A te döntésed volt!Ahogy az is,hogy megszületett és megfogtad a bőröndöd és ott hagytad az egy hetes és 2 éves fiaid.Minden egyes ember a környezetünkben,a bölcsödében ,az óvodában,a fejlesztéseken,az orvosoknál,a nevelési tanácsadokban ,a szomszédok tanúsítanifogják,hogy téged nem láttak egyszersem vagy csak nagyon ritkán ,ha épp az időd engedte.Én az utolsó percig az ő szeretetükben és boldogságukban úsztam!És szeretett fiam emlékére esküszöm,hogy megküzdök a fiamért,Lacikáért.GYÁSZOLOK!!!!!!Ezért nem nyilatkozom,mert ÉN megélem minden percét,nem a közösségi oldalakat nézem,nem olvasom a cikkeket és nem azzal foglalkozom ,hogy lehetetlenítsek el embereket és pusztítsak,kérek mindenkit és téged is L.L.Junior TARTSD TISZTELETBEN A GYERMEKÜNK TISZTA EMLÉKÈT!!!!!!!!!!

 

Természetesen LL Junior is válaszolt erre a temetőből, ahol intézte gyermekük búcsúztatását. A zenész kifogásolta a nyílt levelet, s azt is, hogy exe nem vigyázott megfelelően a kisgyermekükre, hisz nem fogta a kezét, hanem a barátnőivel csevegett.