hirdetés

L.L. Junior a családját ért tragédia miatt úgy döntött, hogy ex-neje ne nevelhesse tovább a még élő közös gyermeküket, a hatéves Lacikát. A zenész perre megy . Azonban LL Junior azzal nem nagyon van tisztában, hogy egy gyermek-elhelyezési per egyrészt nem egyszerű, nem rövid ideig tart, és nem attól függ, hogy a gyermekük halálesete miatt milyen rossz lelki állapotba került például a gyermekei anyja vagy épp Lacika.

 

 

LL Junior nehéz döntést hozott kisfia Dávidka halála után. A zenész nem szeretné, ha még az élő gyermekét a hat esztendős Lacikát ex-neje nevelné a jövőben.  Bár a pár úgy állapodott meg, hogy a két kisfiút a gyermekek anyja nevelheti, ezt a megállapodást a tragédia miatt nem kívánja betartani a zenész, amihez joga van.

 

A gyermekek eddig az édesanyjukkal éltek, a láthatást pedig rugalmasan oldották meg. Másfél hónapja azonban ügyfelem és Csilla úgy döntöttek, szeretnék hivatalossá tenni a helyzetet. Közös felügyeleti jogban állapodtak meg, de a fiúk alapvetően az édesanyjukkal éltek volna tovább. Bár megegyeztek, az ítélkezési szünet miatt nem adtuk be a papírokat a bíróságra, így bár mindketten aláírták, azok még nem jogerősek. Ügyfelem úgy döntött, hogy a továbbiakban ehhez nem tartja magát, ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha Lacika vele lakna. Attól függetlenül, hogy az édesanyának milyen szerepe vagy büntetőjogi felelőssége van a történtekben, érthető módon pszichésen és mentálisan sincs olyan állapotban, hogy gondját viselje a gyermeknek. A nyomozók vagy a bíróság eldönti, az édesanyának milyen felelőssége volt, de addig megilleti az ártatlanság vélelme. Ügyfelem úgy látja jónak, ha addig is mellette van a fia, és a szükséges jogi lépéseket ennek érdekében megtesszük – mondta LL Junior ügyvédje Mester Csaba, az énekes jogi képviselője.

 

Nos mindenkinek joga van perre menni a gyerekeiért. Azonban ez nem egy séta galopp. Évekig is eltarthat mire a bíróság kimondja a verdiktet. Az ideiglenes elhelyezéseket pedig úgy oldják meg többnyire, hogy a gyermeket nem szakítják ki azonnal az eddigi környezetéből. LL Juniornak ezt úgy tűnik nem mondták. Ráadásul egy gyermekelhelyezésnél sok minden számít de egyik sem, amire a zenész gondol.

 

Az biztos Lacikát testvére elvesztése egészen biztosan sokkal jobban megviselte, mint bárki mást. A legfontosabb talán nem a pereskedés lenne, hanem az, hogy a hatéves kisfiút segítsék közösen ex-nejével. S feltehetőleg LL Junior volt szerelmének is sokat jelentene, ha ebben a nagy bajban összefognának. Persze érthető valahol LL Junior döntése, de azt se feledjük anno ő is belement abba, hogy a gyerekei az anyukánál maradjanak és , ha ő hagyta el a családját, akkor ez mondjuk egy gyermek-elhelyezési pernél mondhatni tuti bukta.