hirdetés

A popsztárokat sem kímélik a balhés és kötekedős verőlegények. Úgy tűnik Kállay Saunders szó szerint vonzza a bajt. Az énekest állítólag  egy bokszoló úgy megütötte, hogy a földre került. A popsztár szerint semmi nem történt csupán megcsúszott. Kállaynak már van egy verekedős ügye, ahol egyelőre őt akarják súlyos testi sértés miatt felelősségre vonnia rendőrök.  

kállay saunders

Kállay-Saunders Andrást leütötték  egy V. kerületi szórakozóhelyen. Az eset a mosdó előterében történt, ahol egy igazolt bokszoló belekötött Saundersbe, és technikai tudásával visszaélve akkora ütést mért az énekes fejére, hogy az összeesett. A  nyilatkozó egyik szemtanú arra lett figyelmes, hogy egy alacsonyabb termetű, kisportolt alkatú fiú szemben áll az énekessel, eltorzult arccal üvölt neki valamit, majd egy jól irányzott ütéssel a földre küldi. Ezután mint aki jól végezte a dolgát, kiment a mosdóból, míg András a földön maradt.

Én oldalt álltam ennek a bokszolónak. Nagy volt körülöttem a lökdösődés, s láttam, hogy felém üt a fiú, és az államat súrolta az ütés. A földre azért estem, mert a betóduló kidobók ellöktek  – mondta Kállay, aki először bagatellizálta a történteket, és azt mondta, csak meglökték a szórakozóhely mellékhelységében, és nem is esett el. Akkor árult el pár részletet, mikor szembesítették a szemtanú által elmondottakkal.

A rendőrséget csak azért nem értesítették, mert a megasztáros kifejezetten kérte, hogy ne tegyék. Egy verekedés miatt egyébként már folyik eljárás Kállay-Saunders András ellen. Fél évvel ezelőtt ugyanis a Hajógyári-szigeten állítólag többeknek komoly sérülést okozott, a rendőrségi nyomozás még folyik.

( Fotó: cosmopolitan )