hirdetés

Bilincsbe verték a rendőrök a hollywoodi sztárt. Nicholas Brendon, aki a közismert Buffy, a vámpírok réme című sorozatban is feltűnt, állítólag exbarátnőjét verte agyba-főbe. Az üggyel azonban egy icipici bibi van, a feljelentő hölgyön semmi sérülést nem találtak eddig.

nicolas brendon

Ismét letartóztatták Nicholas Brendon színészt. A hollywoodi sztárt Saratoga Springsben verték bilincsbe a People magazin szerint. A rendőrséget egy szállodába riasztották, ahol a színész exbarátnőjét találták a rendőrök, aki azt állította, hogy a férfit meglátogatta, hogy visszaadja pár holmiját, de amikor távozni akart, Brendon erőszakoskodott vele, fojtogatta, elvette a kocsi kulcsát, összetörte mobilját. A nőn azonban fizikai sérülés nyomai nem látszódtak.

A színészt 2015 februárjában is letartóztatták, miután szétvert egy szállodai szobát, de már korábban is meggyűlt a baja a hatóságokkal. 2014-ben hasonló történt, ittasan rongált és garázdálkodott az Idaho állambeli Boise egyik hoteljében, majd miután összetört egy értékes dísztárgyat és konfliktusba került a személyzettel, rendőrt hívtak. Brendon akkor a rendőri intézkedést is akadályozta, nem volt hajlandó együttműködni a hatósággal.

A színész az 1997 és 2003 között futó Buffy, a vámpírok réme című sorozatban alakította Xander Harris karakterét.