hirdetés

Testvérét sem segíti a szupersztár. Mariah Carey állítólag túl önző ahhoz, hogy nővérét segítse a kilátástalan helyzetében. Alisont most prostitúció miatt vették őrizetbe.
alison careyLassan szétesik a Carey família, panaszkodott egy friss interjúban Mariah Carey bátyja, az 51 éves  Morgan Carey. A férfi megtörve beszélt testvérei széthúzásáról, a számára legmélyebb sebről, amit maga Mariah okoz neki nap mint nap azzal, hogy senkivel nem törődik saját magán kívül.
A díva önzősége miatt már régen nem tart úgy össze a család, ahogyan kellene, de miután múlt pénteken letartóztatták HIV- pozitív nővérüket, Alison Carey-t, félő, hogy az énekesnő végleg hátat fordít testvéreinek. A prostitúcióval vádolt Alisont 1000 dollárnyi óvadék fejében csütörtökön kiengedték a börtönből, az azonban, hogy pont egy rendőrnek tett interneten szexuális ajánlatot, nem lesz ennyivel elintézve.
Morgan az interjúban üzent Mariah-nak, arra kéri, bocsásson meg testvérüknek, akinek most segítségre van szüksége, nem gyűlöletre és megvetésre.
Az énekesnő egyelőre nem reagált az őt ért vádakra, és amíg nem ismerjük az érem mindkét oldalát, kár volna ítélkezni.