hirdetés

Kiharapta a sztárfocista nyelvét a felesége egy vita után. A Zalaegerszegnél felfedezett, de már a Hamburgiakat erősítő játékost órákig műtötték az orvosok. Artjoms Rudnevs feleségét pedig lecsukták a német rendőrök.

rudnevs

A ZTE egykori kiváló csatára Rudnevsnek nincs túl jó ősze eddig. A Bundesligában a három forduló során egyszer sem került be a Hamburg keretébe, így annyira nem meglepő, hogy a lett válogatottba sem kapott behívót. A 27 éves csatárnak a héten a Hamburg edzőmeccsén lett volna jelenése, amelyen a harmadosztályú Osnabrück volt az ellenfél, de kórházi kezelés miatt nem tudott megjelenni.

Szemtanúk szerint Rudnevs és felesége, Santa az utcán csúnya vitába kezdtek 21 óra táján. A családi civakodás Rudnevsék otthonában folytatódott, aminek az lett a vége, hogy a nő leharapott egy darabot a focista nyelvéből. Rudnevs sok vért vesztett, mire a kórházba ért, ahol több varrással látták el a sebét, a feleségét pedig rendőrök vették őrizetbe.

Rudnevs 2012 óta játszik Németországban, de volt a Zalaegerszeg focistája is, a 2009-2010-es szezonban 16 gólig jutott az NB I-ben. A ZTE-től a lengyel Lech Poznan vitte el 600 ezer euróért, majd a lengyelek 3,5 millió euróért adták el a Hamburgnak, miután két szezon alatt 33 bajnoki gólt szerzett.