hirdetés

Halálos beteg volt a hollywoodi sztár. Eddig csak családja és közeli barátai tudtak róla, most azonban prevenciós céllal maga mesélt prosztatarákjáról Ben Stiller. A keddi Howard Stern Show-ban a műsorvezető is megdöbbent a hír hallatán, de mindenki megkönnyebbült, amikor a színész elmondta, hogy 2014-es műtétje óta minden a legnagyobb rendben.
ben-stillerA hollywoodi sztár, mint mesélte, két hónappal azután, hogy orvosa véletlenül fedezte fel nála a tumort, eltávolították a prosztatáját, amelyet egy igen agresszív típusú rák támadott meg. Ben elmondása szerint körülbelül öt éve kezdődhetett a betegsége, de sajnos nem járt szűrésre, így nagyon nagy szerencséje van, hogy hatásos volt nála a kezelés és az operáció.

Elmondása szerint, amikor az orvos tudatta vele a rossz hírt, pont úgy érezte magát, ahogyan a filmekben ilyenkor szokás, a doktor hangja eltompult és olyan volt, mintha kihúzták volna alóla a szőnyeget. Rögtön azokra az emberekre gondolt, kik élték túl a betegséget, így felhívta kollégáját, Robert De Nirót, akivel az Apádra ütökben játszott együtt, hogy tanácsot kérjen tőle.

A műsor után Stiller közösségi oldalán is összefoglalta kálváriáját, és minden férfit arra buzdított, hogy minél hamarabb végeztesse el magán a PSA (prosztata specifikus antigén) tesztet.