hirdetés

Nem semmi. A gyermekéről nevezi el legújabb albumát az amerikai zenész Chris Brown. Így már nem nehéz kitalálni, hogy Royalty az új lemez neve. A hírek szerint Rihanna is besegítene a lemez elkészítésébe.

chris brown2

Chris Brown bejelentette, hogy a hetedik stúdióalbumát kislánya, Royalty után nevezi el. A 26 éves sztár a szívmelengető gesztusról Twitteren tájékoztatta a rajongókat. Az új dalokról még nem sokat tudni, bár a pletykák szerint Rihanna is közreműködik a lemezen, pár évvel ezelőtti verekedős botrányukra fátylat borítva. A közelgő lemezről egy bennfentes nyilatkozott a HollywoodLife.com-nak:

Rihannának abszolút imponál, hogy Chris Royalityről nevezi el az albumot. Ez egy olyan édes gesztus, amivel leszögezi, hogy mindennél jobban szereti és tiszteli a kislányát. Rihanna is szeretne részt venni az album elkészítésében, például örülne egy közös szerzeménynek. Meg is sértődne, ha ez valamiért nem jöhetne össze. Érzi legbelül, hogy Chris beleteszi a lelkét az új albumba, hogy méltó legyen a kislányához, és ebbe ő is szeretne besegíteni. Már írt is pár sort egy-két számhoz, és meg van győződve róla, hogy a Royalty hatalmas dobás lesz.