hirdetés

Lajcsi ellen biztosítási csalás gyanúja is felmerült. Éppen ezért a mulatós zene királyának birtokát átfésülték a rendőrök. Úgy tűnik, Lajcsira valaki vádalkut köthetett, és olyan valaki az illető, aki szinte a mindennapjait ismerte, tudhatta a titkait.

LAgzi LAjcsi-Blikk

Teherautókkal hozták a Lajcsi lakóparkjának a területét átvizsgáló rendőröket, akiknek még a polgárőrök is segítettek a kutatásban és fémdetektoros eszközöket is bevetettek. Pár óra múlva pedig a NAV munkatársai is megjelentek Galambos Lajos birtokán. A hatóságok feljelentés alapján tartottak ilyen méretű ház- és területkutatást. Úgy tudni, a zenész birtokán lopott autókat vagy autóalkatrészeket kerestek, amelyeket a többhektáros birtokon ástak el, vagy süllyesztettek el a magántóban, amely ugyancsak a zenészé. Nem tudni, talált-e bármit is a rendőrség.

Egy nyomozati cselekményt hajtottak végre a boldogasszonypusztai ingatlanon kollégáim, amely nem azonos a jelenleg folyamatban lévő, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság által folytatott eljárással – közölte Léber Gabriella, a megyei rendőrkapitányság szóvivője.

A mostani monstre kutatással járó ügyben egyelőre senkit sem gyanúsítottak meg. A mostani akciónak állítólag köze lehet egy korábbi nyomozáshoz, amely biztosítási csalás ügyében indult a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. Mint ismeretes, a rendőrök három hónapja tartóztatták le a zenészt, a feleségét és alkalmazottjukat, Cs. Csabát, akiket meg is gyanúsítottak. A gyanú szerint éveken keresztül lekötött vezetékeken szerezték az áramot, a gázt és a vizet otthonukba és az általuk üzemeltetett lakóparkban Tatán. Mindenkit előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság, de pár nap múlva Lagzi Lajcsi nejét hazaengedték, mert nem állt fenn az előzetes letartóztatás feltétele.

(Forrás: Blikk–Esti Újság)